Atac devastator declansat de nonconformista Oana Zavoranu la adresa latifundiarului din Pipera. Nimeni nu s-ar fi asteptat la acest ”asalt” verbal impotriva lui Gigi Becali, insa Oana Zavoranu, izbucnind, l-a etichetat ”acid” pe multimilionar.

Nu conteaza ca esti bogat si ”excentric”, spune Oana Zavoranu, important este sa nu te lauzi cu asta. Din punctul de vedere al Oanei, Gigi Becali nu stie decat sa arunce cu bani si, evident, creste oi.  ”Poti sa fii si ultra mega bogat si excentric, nici nu afirmi asa ceva, nici macar aroganta nu e, este o prostie fara margini! Pai, el asta stie sa faca (n.red. sa arunce cu bani), altceva nu stie, creste oi! Trebuie sa iti stea si bine sa faci arogante d-astea, sa arunci cu bani!”, a spus Oana Zavoranu despre Gigi Becali.

Pe de alta parte, Oana Zavoranu marturiseste ca visul ei – inca din copilarie – este sa domicilieze la… Hollywood.

”Daca vrea Dumnezeu si daca lucrurile vor merge cum dorim noi, visul meu a fost sa stau in L.A. pentru ca este Hollywood-ul si eu de mica ii spuneam maica-mii de ce nu m-ai facut la Hollywood pentru ca simteam ca viata mea la Hollywood ar fi fost altfel!”, spune Oana Zavoranu pentru XNS.

Oana Zavoranu s-a pregatit, intens, pentru rolul din serialul ”Sacrificiul”

Pentru acest nou rol – din serialul ”Sacrificiul” – Oana Zavornu s-a pregatit temeinic, iar vedeta a dezvaluit ca traieste cu… personajul o viata paralela.

„Pentru personajul in sine fac ce fac mereu: traiesc cu el o viata paralela, o iubesc pe Diva, o inteleg, o apar indiferent de ce face rau sau bun si creez situatii astfel incat personajul meu sa devina in timp barfit, iubit, contestat, scandalos, excentric, blamat, copiat, adulat, iertat si inteles chiar daca face nenorociri, pentru ca ea are voie!

Mi-am construit in mintea mea stilul vestimentar al personajului meu, mi-am cumparat cateva haine pentru rolul Divei, totodata lucrez la linia mea de haine, iar o parte din hainele cu care filmez vor face parte din colectia creata de mine. Incerc sa fiu cat mai naturala si imi doresc ca ceea ce e in viata reala sa aiba legatura cu ceea ce se va vedea pe micile ecrane. De asemenea, acord atentie aspectului meu fizic si am inceput sa merg la masaje si alte proceduri corporale”, a povestit Oana Zavoranu.

coral