Oana Zavoranu a rabufnit pe internet, acolo unde le-a transmis celor care ii urmaresc activitatea online sa nu o mai intrebe despre momentul cand va avea copii.

Oana Zavoranu este casatorita cu Alex Ashraf, cel de-al doilea sot al ei, din anul 2017, insa cei doi nu au copii. In ultima vreme, vedeta este tot mai des intrebata despre momentul in care va deveni mamica. Satula sa tot auda astfel de intrebari, oana Zavoranu a transmis un mesaj f0arte clar pe Instagram.

„Eu va inteleg curiozitatea de a sti cand voi avea un copil sau ce parere am despre aceasta chestiune… dar de aici pana la OBSESIA pe care observ ca ati dezvoltat-o unii dintre voi pe retelele de socializare, vis-a-vis de acest subiect, este cale lunga…??

God have mercy!  Zilnic, ori ma intrebati direct ori imi trimiteti mesaje care suna TOATE (absolut toate) ASA: „Buna Oana, cand vei fi mamica, iti doresti un copil?”.

Alooooo, v-am raspuns, cred, de peste zece-cinsprezece ori la acest subiect… TERMINATI! GATA!  Cand am sa am ceva sa va comunic despre asta, o sa va zic eu, fara sa ma mai intrebati, ok?

Aveti atatea lucruri despre care puteti intreba… chestii inteligente, eventual lucruri pe care vreti sa le stiti despre mine sau ce opinii am eu cu privire la anumite situatii sau probleme si, in limita timpului, ati vazut ca va raspund cu drag, nu expediez pe nimeni… dar sa fie si intrebarile alea mai wow asa…mai „dastepte” ca sa zic…”, a spus Oana Zavoranu.

coral