Povestile de dragoste inregistreaza, fireste, suisuri si coborasuri, iar uneori ard precum un foc de paie si se sting rapid. Partenerii ajung la concluzia ferma ca parerile lor despre viata nu coincid, iar atunci prefera sa porneasca pe drumuri separate. Raman amintirile, iar uneori si replicile acide.

Este si cazul a doua vedete ”cu nume”, Mircea Badea si Oana Zavoranu. In urma cu mai multi ani s-a vorbit despre o relatie fierbinte intre cei doi, asta in vremea in care Mircea Badea nu era cu Carmen Bruma, iar Oana Zavoranu nu avea, inca, o relatie cu Pepe. Mircea Badea s-a declarat deranjat de asocierea numelui sau cu multe reprezentante ale sexului frumos si a mentionat ca va actiona in consecinta, iar Oana Zavoranu marturisea ca relatia ei cu Mircea Badea – dezvaluita de Razvan Dumitrescu – a fost una a unor ”prieteni buni”.

”De multi ani se intampla ca atunci cand cineva vrea sa apara in presa sa spuna ca a fost cu Mircea Badea. Am evitat sa comentez aceste subiecte, pentru ca am oroare de scandaluri, insa cand lucrurile iau amploare, nu pot sa tac. Asa ca le spun duduilor si iubitilor lor ca aceste declaratii vor avea urmari si repercusiuni”, a spus Mircea Badea in timpul emisiunii In Gura Presei de la Antena 3.

”Pai spune ca eu am vrut publicitate pe spatele lui…”

Iar Oana Zavoranu a reactionat, la vremea respectiva.

”Noi am fost impreuna acum sapte-opt ani, chiar inainte de a fi cu Pepe. Ai uitat cand veneai noaptea la mine acasa, in Dorobanti, deghizat? Cu o gluga in cap ca sa nu te vada nimeni, ca aveai tu impresia ca esti urmarit de cetateni? Era speriat de bombe si mai statea si vreo jumatate de ora vizavi si apoi intra prin spate. Se crede buricul pamantului, asta e o boala. Pai spune ca eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am facut onoarea sa ma cuplez cu el. Cand am gasit altul, l-am lasat. El era cu topmodela’ si se vedea cu mine. Daca era fin, trecea peste subiect elegant, asa cum am facut si eu. Dar tu vii sa ma faci duduie, negi si ma mai si ameninti?”, declara Oana Zavoranu, acum mai multi ani, pentru wowbiz.ro.

coral