News Flash:

Olimpiada de cultura generala CuGet si-a aflat sambata finalistii - FOTO, VIDEO

29 Februarie 2016
1577 Vizualizari | 1 Comentarii
Olimpiada Cuget
CuGeT, Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni, eveniment aflat la prima editie si patronat de Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, si-a aflat in cursul zilei de sambata finalistii. Peste 700 de tineri au participat in cursul zilei de ieri la finala organizata in incinta Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA), acestia aratandu-se increzatori in cunostiintele lor generale si mai ales bucurosi de premiile care-i asteptatau.

Precum in fazele anterioare ale concursului, participantii au trebuit sa rezolve in 15 minute un chestionar care continea 25 de intrebari din domeniile Arta, Stiintele naturii, Stiintele exacte, Sport, Teatru si film, Literatura romana si universala, Geopolitica si orasul Cluj-Napoca, iar intrebarile au fost adaptate celor trei categorii de varsta: clasele IX-X, clasele XI-XII si tineri de 18-25 de ani.

Departajarea finalistilor s-a realizat printr-o proba suplimentara de baraj, respectiv trei intrebari la finalului chestionarului. Intrebarile au fost propuse de un consiliu stiintific, de la Inspectoratul Scolar Judetean, echipa AFA si echipa Vitrina Advertising.

Un numar total de 45 tineri s-au calificat in finala din luna aprilie, fiecare dintre acestia fiind recompensati cu cate 150 de lei, premiu oferit de catre AFA Cluj. La final, castigatorii fiecarei gupe de varsta vor primi cate 5.000 de lei, ocupantii locului doi - cate 3.500 de lei, iar cei de pe locul trei - cate 2.000 de lei.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Cuget_2
cuget fsega cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Raluca  | #20044
Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: ralucanut@yahoo.ro , cu mesajul “ INFO” .
Cerințe:
-necesar calculator
-conexiune internet
-cunoștințe minime PC
-seriozitate
-perseverență
-atenție la detalii
Nu este necesară experiență.
Oferim: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare.
Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Oferim și solicităm seriozitate!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0967 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034997 (s)