News Flash:

Organizatia de femei a PNL Cluj sustine implicarea femeilor in politica

10 August 2015
972 Vizualizari | 0 Comentarii
OF PNL Cluj
La sfarsitul saptamanii trecute, Organizatia de Femei a PNL Cluj a organizat Scoala de Vara a liberalelor clujence, la Pensiunea Popasul Iancului din Marisel. Sub sloganul “E TIMPUL SA FACEM MAI MULT!”, 28 de reprezentante din organizatiile de femei a PNL: Cluj-Napoca, Dej, Turda, Huedin, Campia Turzii, Negreni si reprezentanta jud. Dambovita, Raluca Rus, au participat in cele 3 zile la cursuri teoretice si practice.

Principalele teme abordate au fost:  “Legea administratiei publice locale. Statutul alesilor locali” – lector av. Dorin Lojigan – co-presedinte PNL Campia Turzii, “Comunicare Politica” – lector Cosmin Mihaltan – general manager la RED CORP Research&Communication Services  si “Legea electorala. Campania electorala” – lector conf. dr. Claudiu Marian (UBB Cluj).

“Ne-au onorat cu prezenta colegii nostrii: deputatul Adrian Oros, presedintele consiliului judetean Cluj- Mihai Seplecan, Mihail Hardau (senator 2008-2012), Iuliu Pacurariu (deputat 1996-2000), viceprimarul municipiului Dej Aurelian Muresan, primarul comunei Marisel: Traian Maris, consilierul judetean Marius Balaj, consilerul local al municipiului Dej Simion Buburuz, secretarul general adjunct al PNL Cluj Zoli Coraian, co-presedintii PNL Gherla: Iuliu Sinmartean si Vlad Barbos.

Avand in vedere faptul ca 51% din populatia Romaniei este de gen feminin, faptul ca 55% din absolventii cu studii superioare sunt femei si faptul ca in Parlamentul Romaniei avem doar 11,7% doamne, ca la nivelul administratiilor locale doar 3% dintre primarii sunt conduse de femei in acest mandat iar la nivel national sunt 14,29% femei consilier judetean, in vederea cresterii numarului de femei care vor sa faca politica, OF PNL Cluj va continua cursurile de profesionalizare a doamnelor care doresc sa se implice in politica, la toate nivelele, pentru alegerile din 2016. Dorim sa incurajam intrarea doamnelor si domnisoarelor in politica si mai ales promovarea acestora pe criterii de competenta profesionala si politica.

Prin cursurile organizate la Scoala de Vara si cursurile care vor urma incepand cu luna septembrie, OF PNL Cluj isi propune sa creasca numarul doamnelor care doresc sa se implice activ in politica.  Sa nu uitam:  “E TIMPUL SA FACEM MAI MULT!”, arata Mihaela Suciu, Co-presedinte al OF PNL Cluj
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pnl clu comunicare politica mihaela suciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 23 queries | Mysql time :0.047060 (s)