News Flash:

OTRAVA din ceapa si usturoi. Cand trebuie sa le consumi

14 Noiembrie 2014
1410 Vizualizari | 0 Comentarii

Studiile efectuate asupra proprietatilor si efectelor cepei si usturoiului arata ca acestea au calitatea de a "absorbi" virusii si bacteriile, in momentul in care sunt curatate si intra in contact cu aerul. Tocmai din acest motiv nu este indicat sa fie consumate la mult timp dupa curatare. In cazul in care ceapa si usturoiul nu se consuma imediat dupa ce au fost curatate, in contact cu aerul incep sa absoarba virusii si bacteriile din mediul inconjurator. Cand le consumam acestea sunt deja imbacsite cu microbi.

In trecut, romanii aveau obiceiul sa desfaca la masa ceapa si usturoiul si sa le consume imediat. Acestea nu se preparau si nici nu se pastrau "pe mai tarziu". Astfel, procesul de absorbtie al virusilor si bacteriilor se producea doar in interiorul organismului, preluand de acolo microbii. Trebuie sa stiti ca ceapa devine otravitoare intr-o singura noapte, chiar si daca sta intr-o punga in frigider, aceasta formand bacterii toxice care pot provoca infectii la stomac si chiar intoxicatii puternice, potrivit obiectiv.info.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

virusii bacteriile microbi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0688 (s) | 33 queries | Mysql time :0.014404 (s)