DIICOT a emis un comunicat de presa, in care anunta faptul ca mai multi ofiteri de politie, trimisi sa ridice buletinul Alexandrei Macesanu de la familia fetei, s-au lovit de refuzul parintilor.

DIICOT a anuntat, marti, ca mai multi ofiteri de politie au fost trimisi la locuinta familiei Alexandrei Macesanu, pentru a ridica buletinul minorei. Insa, odata ajunsi acolo, oamenii legii au fost loviti de refuzul parintilor, care au motivat decizia prin faptul ca doresc sa vada raportul de expertiza genetica, in urma caruia a fost stabilit ca oasele din butoiul lui Dinca apartin Alexandrei.

Comunicatul DIICOT

„Urmare a informatiilor aparute in spatiul public, Biroul de Informare si Relatii Publice aduce la cunostinta urmatoarele:

La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrala au dispus, prin ordonanta, predarea de catre familia victimei M.A.M. a cartii de identitate apartinand minorei, in acest sens fiind delegati ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova.

coral