News Flash:

Partidul Conservator si-a stabilit strategia pana la alegerile locale si parlamentare din 2016

14 August 2014
914 Vizualizari | 0 Comentarii
Partidul Conservator
Partidul Conservator strange randurile si pregateste strategia pe termen mediu.

Principalele obiective ale conservatorilor sunt mentinerea unitatii prin stabilirea calendarului manifestarilor politice de importanta nationala in perioada imediat urmatoare, precum si tintele autoasumate in ceea ce priveste alegerile prezidentiale care vor avea loc in luna noiembrie a acestui an si alegerile locale si parlamentare din anul 2016. In acest sens, organizatia Cluj a Partidului Conservator a remis urmatorul comunicat de presa:

“In data de 12.08.2014, la Bucuresti, a avut loc intalnirea domnului presedinte al Partidului Conservator, Daniel Constantin, cu vicepresedintii partidului. Cu acest prilej, s-a discutat calendarul manifestarilor politice organizate de partid in perioada urmatoare, precum si problemele curente ale Partidului Conservator. In aceste momente, sentimentul de unitate este cel care caracterizeaza actiunile conservatorilor romani. Diversitatea de opinii in problemele punctuale este caracteristica oricarui partid democratic si este garantia unei cresteri politice sanatoase, in limita unei discipline de partid autoasumate.

In ceea ce priveste calendarul manifestarilor politice organizate de partid in perioada urmatoarea, la sfarsitul lunii august 2014, la Eforie Nord, va avea loc Scoala de Vara a Tineretului Conservator, la care a fost invitata si va participa conducerea Partidului Conservator. Totodata, la sfarsitul lunii septembrie 2014, la Cluj, va avea loc intalnirea conducerilor centrala si locale a Organizatiilor de Femei ale Partidului Conservator, eveniment la care va participa, de asemenea, conducerea centrala a Partidului Conservator.

Tinta principala a Partidului Conservator pentru acest an o reprezinta alegerile prezidentiale, eveniment pe care fiecare organizatie il trateaza cu responsabilitate, respectand angajamentele luate statutar.

Incepand cu anul 2015, Partidul Conservator se angajeaza in pregatirea responsabila a alegerilor locale si parlamentare din anul 2016, test pe care il va promova prin forte proprii.

La intalnirea de la Bucuresti au participat, din partea Organizatiei PC Cluj, domnul Serban Radulescu – vicepresedinte al Partidului Conservator, domnul Mircea Irimie – vicepresedinte al Partidului Conservator si domnul Avram Gal – secretar executiv al Partidului Conservator.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

partidul conservator cluj partidului conservator partid democratic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0831 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017219 (s)