Patru persoane au fost rănite joi dimineața în urma unui accident rutier ce s-a produs pe strada Salcâmului din Cluj-Napoca. O persoană a rămas încarcerată, fiind scoasă de pompieri din mașină.

Accidentul s-a produs în zona stadionului Cluj Arena, pe strada Salcâmului. Două autoturisme au intrat în coliziune, din impact una dintre mașini ajungând pe trotuar, unde a acroșat doi pietoni.

O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru a descarcera și a extrage o persoană, ca urmare a unui accident care a avut loc pe strada Salcâmului din municipiul Cluj-Napoca.

Persoana încarcerată a suferit mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și cooperantă. A fost consultată, stabilizată și transportată la spital de un echipaj SAJ.

Al doilea echipaj SAJ a consultat medical încă trei persoane implicate in accident”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs la intersecția străzilor Splaiul Independenței cu strada Salcâmului.

A avut loc un accident rutier la ora 09.20, care s-ar fi produs pe fondul neacordării priorității prin efectuarea virajului la stânga.

În urma impactului, unul dintre vehicule a fost proiectat pe trotuar unde a lovit două persoane. Unul dintre conducătorii auto este la rândul lui rănit.

Cele trei persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

coral