Patru femei din Romania au dat "spargerea" intr-un magazin "Boots" din Hampshire, Marea Britanie, de unde au plecat cu parfumuri in valoare de 4.500 de lire sterline, scrie presa britanica.

Femeile aveau fuste special modificate, cu buzunare mari, in care „adaposteau” marfa. Olga Mihai (45 de ani), Reica Petre (40 de ani), Carmen Stoica (41 de ani) si Cintariata Veriga (35 de ani) le-au trezit suspiciuni angajatilor magazinului de cum au intrat inauntru, a anuntat dailymail.co.uk.

Una dintre ele a tinut-o de vorba pe vanzatoare, in timp ce celelalte trei si-au umplut buzunarele interioare. In total, ele au furat parfumuri in valoare de 4.500 de lire.
Au spus ca au furat ca sa aiba cadouri de Craciun

Cei de la magazin s-au uitat pe camerele de luat vederi si au vazut imaginile cu hoatele operand. A fost alertata politia, iar marfa furata a fost descoperita in masina cu care cele patru venisera la magazin.

Ele au fost condamnate, in total, la peste cinci ani de puscarie: Reica Petre si Cintariata Veriga au primit cate 18 luni, Olga Mihai a scapat doar cu 15 luni, iar Carmen Stoica va sta 12 luni dupa gratii.

Cele patru au spus in fata judecatorilor ca au furat pentru a avea cadouri de Craciun. Atacul a avut loc pe 16 decembrie. Oficialitatile au dezvaluit ca toate fac parte dintr-o retea mai larga de hoti care au ca tinta magazinele din Marea Britanie.

Una dintre ele are la activ nu mai putin de 19 condamnari pentru furturi!

coral