Imediat dupa ce a castigat cel de-al doilea sezon al show-ului Asia Express, difuzat de Antena 1, Oase a declarat in repetate randuri ca va folosi premiul pentru a-si indeplini visul, acela de a avea un bar. Dupa o vara intreaga in care a zugravit, a vopsit, a carat saci de nisip si mobilier, a venit momentul sa isi vada visul cu ochii. Kuma este numele barului pe care acesta l-a deschis zilele trecute in centrul capitalei.

“Am fost intrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gandit ca e ceva elaborat, are o semnificatie ascunsa, dar va marturisesc ca eu nu am stat prea mult pe ganduri atunci cand am ales numele barului, asa ca l-am numit dupa pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii sa isi dea seama daca vorbesc despre bar sau despre pisica”, a povestit Oase.

In ceea ce priveste amenajarea interioara, barul a fost personalizat de cei apropiati. “Tablourile de pe pereti sunt facute de prietenii mei si de iubita mea. Chiar m-am dorit sa fie un loc exact asa cum imi place mie, un loc pentru distractie si buna dispozitie, pentru ca asta ma caracterizeaza”, a mai adaugat el.

Cine este Oase, prietenul cel mai bun al lui CRBL! Cu ce s-a ocupat inainte sa participe la “Asia Express”

Pe numele din buletin Ionut Dongo, Oase este fost dansator de break dance si… datorita miscarilor sale incredibile… el a primit porecla pe care o are. “Cand dansam breakdance la scoala lui CRBL, care nu ma lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate si oamenii imi spuneau ca nu am oase. Si de acolo numele”, a povestit Ionut Dongo, relateaza libertatea.ro.

In plus, Oase este unul dintre cei mai mari sustinatori ai fenomenului kendama in Romania. El a participant la Campionatul Mondial din Japonia si a organizat o tabara de acest fel in tara noastra. “Kendama a aparut in Mexic si Franta. In Franta se numea bilboquet si n-avea forma asta, n-avea cupele mari. In Mexic se numea bolero si, de asemenea, avea o forma diferita de ce era in Franta si de ceea ce e azi, era o cupa, o ata si-o bila. Japonia a implementat forma finala si cea mai buna. In fine, si eu voiam sa ajung la prima kendama, prima forma aparuta vreodata si, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus ca fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a declarat Oase in cadrul unui interviu oferit pentru redbull.com.

Artistul a descoperit jucaria japoneza pe cand avea 20 de ani, iar in prezent, el are o colectie impresionanta de 650 de kendame, pe care le tine intr-o camera special amenajata pentru aceste jucarii. Mai mult, cand si-a facut bagajele pentru “Asia Express” 2019, el si-a luat cu el o kendama de care nu s-a dezlipit deloc. In plus, prietenul lui CRBL a facut si o demonstratie de kendama pentru copiii din Sri Lanka, locul de unde s-a dat startul competitiei de la Antena 1.

coral