In perioada 05 iunie – 30 iunie 2019 Compania de Transport Public Cluj-Napoca elibereaza pentru studentii UNIVERSITATII TEHNICE din Cluj-Napoca, cardurile de transport contactless incarcate cu abonamente gratuite si cu reducere*,  pentru transportul public in Cluj-Napoca.

Incepand cu data de 05 iunie nu se mai emit abonamente pe suport de hartie pentru studentii, masteranzii si doctoranzii UNIVERSITATII TEHNICE din Cluj-Napoca, (cu exceptia celor in an terminal care pot opta pentru a solicita abonamentul pe card sau pe suport de hartie).

Abonamentele gratuite incarcate pe cardul contactless nu vor mai trebui actualizate in fiecare luna, eliminand astfel necesitatea prezentarii lunare la punctele de vanzare. Abonamentele se actualizeaza la inceputul fiecarui an universitar. Astfel, studentii care au ridicat cardul contactless sunt rugati sa il pastreze si sa il prezinte in luna Octombrie 2019 la Centrele de vanzare carduri, pentru reincarcare.

*Abonamentele cu reducere se vor actualiza lunar la toate Birourile de vanzare Carduri.

Tipurile de abonamente si actele necesare se gasesc in tabelul de mai jos:

*Pentru abonamentele gratuite, costul primului card emis este suportat de CTP Cluj-Napoca. Pentru abonamentele cu reducere se achita cardul contactless in valoare de 5,50 lei. Valabilitatea suportului de plastic este de 3 ani.

**Cardurile nebancare sunt: A card/A Kártya, City Card Student, Euro<26, ISIC , Omnipass, StudCard.

Locatiile de eliberare a cardurilor de calatorie pentru studentii Universitatii Tehnice  sunt urmatoarele:

Atentie: In ultimele 15 minute ale programului nu se mai elibereaza carduri, fiind necesara inchiderea situatiilor de vanzari. coral