In ultima vreme au tot aparut zvonuri precum ca Pepe si Raluca Pastrama ar fi la un pas de despartire, insa nimic nu a fost confirmat de vreunul dintre ei. Recent, cei doi soti au fost fotografiati intr-un mall din Capitala, intr-o ipostaza in care nu au mai aparut niciodata.

Zilele trecute, au fost surprinsi de paparazzi spynews.ro in timp ce se plimbau tinandu-se de mana, ca doi indragostiti. Imaginile ne arata ca Pepe si Raluca sunt mai bine ca niciodata si se iubesc la fel ca la inceput. Chiar daca mai exista certuri intre ei, reusesc sa treaca peste si sa ramana in continuare o familie.

Pepe, despre al treilea copil

„Sa o iei de la capat acum cu al treilea, dupa doi copii, implica anii astia frumosi pe care ii ai si de care vrem si noi sa ne bucuram, ca si cuplu. Abia am scapat de prima perioada in care plang copiii noaptea. E mai usor acum cu fetele, sunt maricele. Vorbesc, sunt la scoala, la gradinita. Am un sofer care o duce pe Maria la scoala, iar Raluca si Rosa merg impreuna la gradinita. Cred ca cel de-al treilea copil nu mai vine, nu mai vrea Raluca si o inteleg”, spunea Pepe.

Pepe, pe numele din buletin Ionut Nicolae Pascu, s-a casatorit civil cu Raluca Pastrama in 2012. Ei au devenit parinti pentru prima data pe 15 august 2012, cand s-a nascut Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soti s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume in ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Pana sa fie cu Raluca, artistul a fost casatorit, din 2006 pana in 2011, cu Oana Zavoranu, de care a divortat cu scandal.

coral