Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri. 
Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, în  această dimineață au fost efectuate percheziții domiciliare.

La data de 21 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și al luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, de 37 de ani, care locuiește în Cluj-Napoca.
Perchezițiile au fost efectuate pe raza localității Cluj-Napoca și a comunei Baciu. În urma acestora, au fost ridicate înscrisuri și alte bunuri, pentru probarea activității infracționale.
Conform investigațiilor efectuate, la data de 4 februarie, în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei.
Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentat magsitraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente.
 

coral