News Flash:

Peste 140 de parcele din zona Aeroportului International "Avram Iancu" vor fi expropiate pentru prelungirea pistei de decolare-aterizare.

12 August 2016
1614 Vizualizari | 1 Comentarii
Aeroportul Avram Iancu Cluj
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a aprobat in cursul zilei de astazi demararea achizitiei publice de servicii cadastrale pentru lucrarea de utilitate publica „Amenajarea raului Somesul Mic in municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj".

Mai exact, pentru ca proiectul de extindere de la 2.100 la 3.500 de metri a noii piste de decolare-aterizare a Aeroportului International „Avram Iancu" sa poata continua, Consiliul Judetean Cluj trebuie sa exproprieze in perioada urmatoare, 140 de parcele din zona Aeroportului clujean - Somesul Mic situate pe raza localitatilor Cluj-Napoca si Apahida. In acest sens, firma care va obtine contractul va trebui sa intocmeasca documentatiile cadastrele ale respectivelor imobile cuprinse in prima jumatate a Tronsonului II, precum si in Tronsoanele I si V integral. In ceea ce priveste celelalte tronsoane, respectiv cea de-a doua jumatate a Tronsonului II, precum si Tronsoanele III si IV integral, sarcina intocmirii documentatiilor cadastrale revine Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa, institutie care a inceput, la randul ei, demersurile in acest sens.

„Ratiunea acestor demersuri e legata de dorinta de a continua intr-un ritm cat mai  accelerat investitiile care vizeaza dezvoltarea Aeroportului, inclusiv prelungirea pistei pana la 3.500 de metri. Acesta este, de altfel, si motivul pentru care am cerut expres ca lucrarile cadastrale sa se finalizeze in 90 de zile, astfel incat sa putem continua ulterior procedurile de expropriere a terenurilor din zona Aeroportului, proceduri suspendate momentan din cauza unor neconcordante legate de proprietatea asupra unor parcele", a Alin Tise.

Valoarea estimata a serviciilor cadastrale pentru lucrarea de utilitate publica „Amenajarea raului Somesul Mic in municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj" este de 150.000 lei la care se adauga TVA, suma fiind determinata in urma analizarii preturilor practicate pe piata pentru lucrari asemanatoare.  

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alin tise cluj-napoca apahida tva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Flavia  | #20851
Lucru la domiciliu! Absolut nou! Convenabil pentru oricine! Oferim comision direct foarte mare! Vino acum în echipa noastră! Mai multe detalii pe: bit.ly/295vhxB
Adauga comentariu

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1079 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036661 (s)