News Flash:

Peste 150 de bicicleta au fost furate anul acesta din Cluj

21 Iulie 2013
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
In cursul acestui an, la Inspectoratul de Politie Judetean Cluj au fost inregistrate nu mai putin de 157 de plangeri privind furturi de biciclete.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, de la inceputul anului au fost primite 157 de sesizari cu privire la furtul de biciclete. Din numarul total al cazurilor de furt de biciclete, 74 au fost comise pe timp de zi, iar 83 au fost comise pe timp de noapte, se arata in raspunsul furnizat de catre IPJ Cluj.

Locurile de unde se fura cele mai multe biciclete sunt scarile de bloc, urmate de curti sau dependinte ale imobilelor si de locurile publice din Cluj.

In toate cazurile, politistii desfasoara cercetari, dar recuperarea bunurilor este ingreunata de faptul ca partile vatamate nu mai detin acte de provenienta a bicicletelor sau sunt in imposibilitatea de a furniza date despre modelul ori marca acestora.

Potrivit statisticilor, fenomenul furturilor de biciclete ia amploare. De asemenea, in Timisoara, doar in primele cinci luni ale anului, peste 200 de proprietari au ramas fara biciclete.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

plangeri ipj cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0921 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019504 (s)