News Flash:

Peste 1700 de tineri clujeni se intrec in aceasta saptamana la CuGET, Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor

21 Ianuarie 2016
1119 Vizualizari | 2 Comentarii
CuGeT
Peste 1.700 de tineri clujeni isi arata in aceasta saptamana cunostintele de cultura generala in cadrul „sferturilor" Olimpiadei de Cultura Generala a Tinerilor - CuGeT. Proiectul este lansat de Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca si Vitrina Advertising.

Testarea se desfasoara in doua zile: miercuri pentru elevii celor 22 de licee inscrise in competitie si sambata pentru cei aproape 300 de tinerii care s-au inscris prin intermediul site-ului www.cuget.afacj.ro.

Dintre acestia din urma, 91% sunt studenti, cei mai multi de la Universitatea „Babes-Bolyai" (67%), urmati de cei de la Universitatea Tehnica (25%) si Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu" (12%).

Participantii vor avea la dispozitie 15 minute pentru a completa un chestionar cu 25 de intrebari, iar cei care raspund corect la minim 20 dintre ele se califica la semifinala competitiei, care se va desfasura in 27 februarie. Chestionarele sunt impartite in trei categorii: liceeni din clasele IX-X, liceeni din clasele XI-XII si tineri de 18-25 de ani. Intrebarile vizeaza domenii precum Arta; Sport, Muzica si dans; Teatru si film; Literatura romana si universala; Stiintele exacte; Stiintele naturii; Geopolitica si Cluj-Napoca.

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de peste 40.000 de lei, net. La fiecare din cele trei categorii (clasele IX-X, XI-XII si tineri de 18-25 de ani), castigatorii vor primi cate 5.000 de lei, ocupantii locului doi - cate 3.500 de lei, si cei de pe locul trei - cate 2.000 de lei. Toti finalistii vor fi recompensati cu cate 150 de lei, in cadrul finalei care se va desfasura in aprilie.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Liceul_Gheorghe_Sincai_-_CuGeT_-_etapa_1
universitatea babes-bolyai universitatea tehnica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Tiberiu  | #19367
O oportunitate fantastica! Pur si simplu functioneaza! Nu este nevoie sa construiesti retele piramidale sau sa recrutezi oameni! Toate indicatiile de lucru le primesti la pachet si sunt foarte simple. Oferta este absolut adevarata si ii asteptam pe oamenii seriosi care vor sa-si completeze veniturile! Cereti mai multe informatii la adresa de email: edanti19@yahoo.com
alin  | #19412
Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,doar cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email alinvitalariu@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 32 queries | Mysql time :0.045738 (s)