News Flash:

Peste 220 de persoane au donat in cadrul celei de-a 2-a editii a campaniei "Donam impreuna, UBB da startul″

23 Noiembrie 2015
929 Vizualizari | 2 Comentarii
UBB Cluj

Prin actiunea „Donam impreuna, UBB da startul!" Universitatea Babes-Bolyai a inclus intr-un program mai amplu de donare de sange, un segment important de donatori, si anume studentii UBB si ai altor universitati din Cluj-Napoca.

Campania „Donam impreuna, UBB da startul!" urmareste sa devina un program coerent de informare si educare a studentilor pe tema donarii benevole de sange. Scopul propus este acela de a da nastere unui comportament in favoarea donarii de sange, drept un act de responsabilitate si un gest de implicare in comunitate.

Datorita interesului crescut al studentilor UBB fata de Campania de donare de sange, un grup de 30 de studenti de la Facultatea de Teologie Ortodoxa, impreuna cu decanul acestei facultati, Pr. Prof. univ. dr. Vasile Stanciu se vor prezenta luni, 23 noiembrie, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Cluj, pentru a dona sange.

Rezultate:

Prima zi, 17 noiembrie, au donat 38 de persoane, iar 12 persoane au fost respinse,

A doua zi, 18 noiembrie, au donat 47 de persoane, iar 7 persoane au fost respinse,

A treia zi, 19 noiembrie, au donat 73 de persoane, iar 10 persoane au fost respinse,

A patra zi, 20 noiembrie, au donat 71 de persoane, iar 8 persoane au fost respinse.

In total au donat 229 de persoane si 37 de persoane au fost respinse.

 Avand in vedere ca sangele unui donator poate salva 3 vieti, putem spune ca in urma acestei campanii, initiate de Universitatea Babes-Bolyai, 576 de persoane vor putea beneficia de sangele donat de studentii UBB si ai altor universitati.

Campania isi propune sa continue si pe parcursul anului 2016 la Centrul de Transfuzie Sanguina Cluj-Napoca. Universitatea Babes-Bolyai isi doreste ca aceasta mobilizare sa fie sustinuta de organizatiile studentesti. Actiunea de donare de sange nu ar fi fost posibila fara ajutorul lor, pe parcursul celor 4 zile, participand peste 30 de voluntari pe care ne dorim sa-i regasim printre promotorii acestei campanii pe intreaga durata a anului 2016.

Campania a fost sustinuta de CSUBB, OSUBB, GUTENBERG, KMDSZ.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

universitatea babes-bolyai cluj-napoc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Negru Vasilica  | #17838
Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Cere acum mai multe detalii la adresa de email:
claudia  | #17918
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email tu_y_eu@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 32 queries | Mysql time :0.057019 (s)