News Flash:

Peste 400 de locuri bugetate mai sunt disponibile la UBB, pentru absolventii de liceu

2 Septembrie 2016
795 Vizualizari | 0 Comentarii
Locuri disponibile la licenta
Un numar de 449  locuri bugetate si peste 5.500 de locuri cu taxa, pentru programele de nivel licenta, vor fi puse la dispozitia celor care doresc sa devina studenti la zi ai Universitatii Babes-Bolyai, in sesiunea de admitere din luna septembrie 2016. De asemenea, absolventii de liceu, care au promovat examenul de bacalaureat, pot opta si pentru unul dintre cele peste 1.600 de locuri la invatamantul la distanta. Din totalul de 60 locuri bugetate special alocate candidatilor de etnie rroma, au fost ocupate doar 17 locuri. De asemenea, au mai ramas disponibile si 5 locuri bugetate pentru candidatii din Republica Moldova.

Cele mai multe locuri bugetate disponibile la nivel licența vor fi scoase la concurs la Facultatea de Stiinta si Ingineria Mediului - 52 de locuri, la Facultatea de Istorie si Filosofie - 43 de locuri, respectiv la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, unde vor fi disponibile 35 de locuri.

In ceea ce priveste programele de master, in cadrul sesiunii de admitere din septembrie 2016, studentii licentiati pot opta pentru unul dintre cele 845 de locuri bugetate si peste 2.000 de locuri cu taxa. Trei dintre facultațile UBB, Facultatea de Drept, Facultatea de Litere și partial Facultatea de Teatru și Televiziune vor organiza admitere pentru programele de master doar in aceasta perioada.

Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babes-Bolyai va avea loc in perioada 5-16 septembrie 2016. Inscrierea candidatilor, precum si probele de concurs, afisarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor, sunt stabilite la nivelul fiecarei facultati din cadrul UBB.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

locuri bugetate studenti universitatii babes-bolyai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3103 (s) | 32 queries | Mysql time :0.110572 (s)