News Flash:

Peste 400 de politisti vor patrula pe strazile Clujului de Luminatie

2 Noiembrie 2015
1164 Vizualizari | 2 Comentarii
Luminatie
IPJ Cluj anunta ca peste 400 de politisti se vor afla in strada, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si prevenirea producerii oricaror evenimente negative, cu prilejul Luminatiei.

Politistii care vor actiona suplimentar fata de cei care se afla in dispozitivul curent de ordine si siguranta publica, vor avea ca prioritate prevenirea si descurajarea oricaror evenimente care ar putea afecta linistea cetatenilor si vor interveni rapid la sesizarile cetatenilor.

Politistii se vor afla in zonele cu aflux mare de persoane, in proximitatea lacasurilor de cult sau de desfasurare a manifestarilor publice circumscrise acestei sarbatori.

Pe principalele artere de circulatie si pe drumurile cunoscute cu trafic intens in mediul urban si rural, politistii de la rutiera vor actiona pentru mentinerea fluentei si prevenirea producerii unor evenimente grave, in general a celor generate de excesul de viteza. De asemenea, in zona lacasurilor de cult si a cimitirelor, acestia vor actiona pentru asigurarea fluentei traficului auto si pietonal.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ipj cluj luminatiei sarbatori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Elena  | #17182
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru
pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor
pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci"
care îţi vorbeşte în sinea ta. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în
timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial,oferim contract de comision si posibilitatea de a avansa in acest proiect.Pentru mai multe detalii,pute-ti sa ma contactati la adresa de email:elena.oncioiu@yahoo.ro
claudiu  | #17185
Oamenii care fac lumea să progreseze sunt dinamici fiindcă sunt entuziaşti. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email florinclau41@yahoo com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.049239 (s)