News Flash:

Peste 70 de politisti angrenati intr-o ampla actiune la Dej

11 Martie 2015
865 Vizualizari | 2 Comentarii
Peste 70 de politisti clujeni au actionat, in cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Dej pentru a preveni si combate faptele antisociale.

Ieri, 10 martie , pe raza municipiului Dej, politistii au actionat  in piete agro-alimentare, localuri publice, societati comerciale pentru combaterea evaziunii fiscale, a comertului ilicit, precum si a contrabandei cu produse accizabile. Totodata, s-a verificat respectarea prevederilor legale privind asigurarea cu sisteme de securitate a obiectivelor economice, cu precadere a caselor de schimb valutar.

Activitatile au vizat, de asemenea, prevenirea si combaterea infractionalitatii stradale, a faptelor care tulbura ordinea si linistea publica si respectarea regimului armelor si munitiilor.

Politistii au actionat pentru protejarea patrimoniilor publice si private, prin depistarea persoanelor banuite de comiterea unor infractiuni precum furturi, distrugeri, precum si pentru recuperarea prejudiciilor create. De asemenea, s-a vizat identificarea persoanelor urmarite in temeiul legii.
 
S-au organizat controale, totodata, pentru identificarea faptelor care aduc atingere fondului forestier si pentru depistarea faptelor de braconaj piscicol.

Politistii rutieri au verificat legalitatea transporturilor de marfuri, precum si respectarea legislatiei rutiere, intensificand masurile de fluidizare a circulatiei rutiere in zona institutiilor de invatamant.

In activitate au fost angrenati peste 70 de politisti care au verificat activitatea a circa 50 de persoane fizice si juridice care desfasoara activitati comerciale. Totodata, au fost oprite in trafic, pentru control, aproximativ 130 de autovehicule.

Politistii au fost nevoiti sa aplice, pentru neregulile constatate, 67 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 30.000 de lei, pentru incalcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, a O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si a Legii 83/2008 privind sprijinul acordat  producatorilor agricoli.
 
Totodata, pentru abaterile constatate, politistii rutieri au retinut doua permise de conducere si au retras doua certificate de inmatriculare.

Politistii clujeni continua actiunile de prevenire si combatere a ilegalitatilor pentru a reduce numarul de fapte antisociale si pentru a mentine ordinea si siguranta comunitatii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

politisti clujeni dej politistii politistii rutieri politisti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.053631 (s)