News Flash:

Piftie de porc

23 Noiembrie 2017
411 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (+0.0043)
USD: 3.9793 RON (-0.0072)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Piftie de porc

Ingrediente:

cap de porc
3 kg de oase (incheieturi mari de vaca, sparte)
limba
picioare de porc
sorici
urechi
cazaturi de carne
1 ceapa
1 capatana de usturoi
1 lingura cu sare

Mod de preparare:

Oasele de vaca se pun la fiert timp de 3-4 ore, dupa care se strecoara zeama. In aceasta se pune la fiert toata carnea de porc, cu ceapa, vreo cateva ore, pana cand se desprinde de oase. Dupa aceea se dezoseaza. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu putina zeama, iar apoi se pune peste carne, in fiecare castron.  La final se mai adauga zeama din oala si se da la rece, pentru a se inchega.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.033922 (s)