News Flash:

Piftie de porc

23 Noiembrie 2017
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Piftie de porc

Ingrediente:

cap de porc
3 kg de oase (incheieturi mari de vaca, sparte)
limba
picioare de porc
sorici
urechi
cazaturi de carne
1 ceapa
1 capatana de usturoi
1 lingura cu sare

Mod de preparare:

Oasele de vaca se pun la fiert timp de 3-4 ore, dupa care se strecoara zeama. In aceasta se pune la fiert toata carnea de porc, cu ceapa, vreo cateva ore, pana cand se desprinde de oase. Dupa aceea se dezoseaza. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu putina zeama, iar apoi se pune peste carne, in fiecare castron.  La final se mai adauga zeama din oala si se da la rece, pentru a se inchega.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1027 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034595 (s)