Ce lovitura pentru postul de televiziune ProTV! Una dintre cele mai importante persoane din varful faimosului trust media si-a dat demisia.

Stella Litou, directorul de programe al statiei ProTV, in ultimii patru ani, va parasi postul de televiziune! Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Stella Litou pleaca la Antenna Group, unul dintre cele mai mari grupuri media din Grecia. Acolo, va avea o pozitie importanta in top management.

Grupul grecesc este prezent si in Romania, doar prin operatiuni de radio (Kiss FM, Rock FM, Magic FM).

Stella Litou a venit in Pro TV in ianuarie 2015. Inainte de a se alatura echipei din Romania, Stella Litou a ocupat pozitia de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria. Cel mai important proiecta la care a lucrat Stella Litou este ”Romanii au talent”.

Cine preia programele Pro TV

Zona de programming va fi preluata de Antonii Mangov, care vine din Bulgaria. In 2008, Antonii Mangov a inceput sa lucreze la Nova Broadcasting Group in Bulgaria, iar in ultimii doi ani a fost responsabil de strategia generala de programare, planificarea pe termen lung si pozitionarea grupului, coordonarea continutului si a grilelor locale de programe, precum si de strategia generala de achizitii a grupului.

coral