Raluca Marina si Daniel de la Puterea Dragostei au venit impreuna in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D si au vorbit despre relatia lor speciala.

 Plusica si Daniel au devenit foarte apropiati la Puterea Dragostei. Raluca Marina s-a indragostit de Daniel Manea, dar el i-a spus ca nu o va putea vedea niciodata decat ca prietena.

Teo Trandafir a vrut sa stie daca relatia lor speciala s-a schimbat intre timp, iar Daniel ia in calcul sa fie iubitul Ralucai Marina.

Daniel: Stiam si mi-am asumat ca voi fi considerat o bruta, judecat gresit. Dar pentru mine conta ce simte Marina. Toata lumea ma judeca pentru ca i-am alimentat sentimentele. Am gresit la inceput, dar nu am facut-o voit. Voiam sa o cunosc. Oamenii de acasa nu au inteles. Dar nu ii pot judeca. Ce simtim noi e total diferit.

Eu eram relaxat, dar cand o vedeam, mi se rupea sufletul. Imi parea rau. Nu am mai putut fi atat de relaxat.

Raluca Marina: Nu am putut sa ma controlez. Multi au zis ca am exagerat, dar nu am putut sa ma controlez. Dar totul a fost suta la suta real!

Daniel: Astea sunt pacatele mele, mi le asum. Dar nu este vina mea ca ea a decis sa plece. Eu am insistat sa se duca inapoi dupa Revelion, ea nu mai voia. Eu am incurajat-o sa mearga pana la final. As fi vrut sa ajunga in Finala si s-o castige.

Plusica nu stie deocamdata ce va urma in viata ei. Dupa descalificarea de la Puterea Dragostei se gandeste ca i-ar placea sa lucreze in televiziune.

Raluca Marina: Nu stiu ce va urma, vreau sa vina totul de la sine. Mi-as dori sa fac televiziune. As vrea sa fiu prezentatoare, asistenta.

Daniel: Marina a luat un pic din egoismul meu, a invatat de la mine si ii prinde bine. S-a schimbat chiar si in emisiune. coral