Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au desfăşurat o acţiune de menținere a unui climat de siguranţă publică la târgul săptămânal din localitate.

La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat, cu ocazia târgului săptămânal din localitate, o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de siguranţă publică. Polițiștii au efectuat controale pentru verificarea legalității actelor de comerț.

Totodată, au fost desfăşurate activităţi pentru prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină ă în rândul participanţilor la traficul rutier. Activităţile au fost desfăşurate în zona târgului, dar şi pe D.J. 150 și D.N. 15 E.60.

În cadrul activităţilor au fost legitimate 54 de persoane, 5 persoane fizice autorizate, 6 producători agricoli şi au fost controlate 21 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, 6 pentru abateri de la regimul rutier, conform OUG 195/2002, 4 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Legii nr.61/1991 republicată şi 2 conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicite.

coral