Politia locala Cluj pare hotarata sa puna capat parcarilor abuzive pe locurile destinate persoanelor cu handicap, un astfel de demers avand loc, in weekend, in parcarea centrului comercial VIVO Cluj.

Astfel, in cursul zilei de sambata, 2 martie, mai multe masini care nu prezentau documentele necesare si care erau parcate pe locurile destinate celor cu handicap au primit amenzi.

” Majoritatea celor care parcheaza pe aceste locuri nu pot prezenta documentele care sa le permita acest lucru, existand multi cu masini de lux care nu se mai ostenesc sa mai caute locuri normale de parcare, preferand sa lase masinile direct pe locurile speciale. Multi dintre acestia sunt cu masini de lux. De asemenea, pe locurile respective de parcare pot stationa si cei care transporta in masina copii mici, insa de multe ori este greu sa observi daca au sau nu scaun destinat copiilor pentru ca au geamuri fumurii. In acest caz, daca sunt sanctionati cu amenda, acestia pot veni sa le schimbam procesul verbal in avertisment”, a declarat pentru Buna Ziua Cluj un reprezentant al Politiei Locale. 

 

coral