News Flash:

Politisti de la investigatii criminale s-au infiltrat printre festivalierii de la Electric Castle

15 Iulie 2016
935 Vizualizari | 1 Comentarii
Electric Castle
Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a festivalului de muzica electronica de la Bontida, politistii clujeni anunta ca au luat masuri suplimentare, actionand  pe mai multe paliere, astfel incat evenimentul sa fie lipsit de incidente.

 In perioada 14 - 17 iulie, pe perioada desfasurarii festivalului de muzica electronica de la Bontida, peste 50 de politisti clujeni vor actiona zilnic pentru desfasurarea in bune conditii a evenimentului.

In activitati sunt angrenati politisti de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, de investigare a criminalitatii economice, precum si de prevenire. Politistii de ordine publica vor desfasura activitati de patrulare in zona evenimentului, atat pentru a preveni faptele antisociale, cat si pentru a interveni prompt atunci cand se impune.

In cadrul evenimentului, politistii de prevenire vor amenaja un punct de informare si vor distribui pliante cu recomandari si mesaje preventive participantilor. Activitatile economice vor fi atent supravegheate de catre politistii specializati pe aceasta linie. Politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului. Acestia recomanda participantilor sa respecte traseele stabilite de catre organizatori si sa foloseasca locurile special amenajate pentru parcari.

Recomandarile politistilor pentru festivalieri:

Aveti grija de bunurile pe care le aveti asupra dumneavoastra cand va aflati in multime. In astfel de conditii, puteti deveni mai usor victime ale furturilor din buzunare.

Fiti prudenti in relatiile cu persoanele cunoscute intamplator! Nu este bine sa legati prietenii cu persoane care manifesta un comportament deviant.

Nu acceptati bautura, tigari sau alimente de la persoane necunoscute, despre care aveti putine informatii ori pe care le-ati intalnit de putin timp!

Nu raspundeti la provocari cu violenta si incercati sa evitati conflictele!

Nu consumati alcool in exces ori substante interzise si nu va lasati angrenati in dispute verbale care pot degenera!

Nu pastrati in autoturisme, la vedere, bunuri de valoare!

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

electronica bontida prietenii violenta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Simona  | #20751
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii, la adresa de email: simonik4u2@yahoo.com 
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 32 queries | Mysql time :0.036258 (s)