Poza de grup de la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a. Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de catre Regina Elisabeta a II-a in onoarea sefilor de stat si de guvern care participa la Reuniunea NATO din Londra.

Poza de grup de la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a. Cum a fost imbracata Prima Doamna a Romaniei

Evenimentul organizat de Regina Elisabeta a II-a in onoarea sefilor de stat si de guvern a avut loc marti seara, la Palatul Buckingham. In urma receptiei a fost facuta si o poza cu toti cei prezenti, Iohannis fiind asezat in partea dreapta, pe al treilea rand.

Regina Elisabeta a II-a si Printul Charles au fost pozitionati in primul rand, printre altii si presedintele Donald Trump, secretarul general al NATO, James Stoltenberg, prim-ministrul britanic Boris Johnson, prim-ministrul canadian Justin Trudeau si presedintele turc Tayyip Erdogan.

Iohannis a avut o discutie cu presedintele american Trump, iar Carmen Iohannis a stat de vorba cu prima Doamna a Americii. Suverana si printul Charles i-au intampinat pe liderii NATO, apoi li s-au alaturat pentru o fotografie de familie.

Klaus Iohannis va sta in Londra in perioada 3-4 decembrie pentru a participa la summitul NATO. Aparitia Primei Doamne a Romaniei a fost senzationala, acesta purtand o rochie neagra, simpla, emanand eleganta si stil.

Reuniunea NATO

Miercuri, seful statului roman va participa la reuniunea NATO la nivel inalt, unde va fi adoptata o declaratie publica succinta, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese si preocupari la nivel inalt. Presedintele Romaniei a fost invitat de Donald Trump la un mic dejun. Trump i-a invitat la discutii doar pe reprezentantii statelor care au alocat 2% din buget pentru AParare.

 

coral