News Flash:

PPU-sl Cluj si-a lansat oficial candidatii la Primaria Cluj-Napoca, Consiliul local si Consiliul Judetean. Vezi lista completa FOTO-VIDEO

18 Aprilie 2016
892 Vizualizari | 0 Comentarii
Lansare candidatura PPU 1
In cursul zilei de ieri, 16 aprilie 2016, la Cluj-Napoca, a avut loc „Intalnirea de lucru a presedintilor organizatiilor judetene si organizatiilor de femei ale Partidului Puterii Umaniste - social liberal".

Evenimentul a fost organizat de Organizatia de Femei a PPU-sl, la initiativa presedintelui la nivel national a Organizatiei de Femei, doamna Mariana Maier, si s-a constituit in ultima intalnire inaintea campaniei electorale pentru alegerile locale din luna iunie, ocazie cu care s-au stabilit si analizat strategiile si politicile cu care Partidul Puterii Umaniste - social liberal va intra in lupta electorala.


Alaturi de conducerea organizatiei judetene Cluj, reprezentata de prof. univ. dr. Serban Radulescu - presedintele PPU-sl Cluj si copresedinte la nivel national, Mariana Maier - vicepresedinte, Avram Gal - vicepresedinte si Iosif Macarie - secretar general, la eveniment au fost prezenti si au rostit alocutiuni membri ai conducerii centrale a partidului: Maria Grapini - europarlamentar si copresedinte la nivel national, Ioan Ghise - senator, Alfred Mihai Laurentiu - senator si Daniel Ionascu - avocat, membru fondator si membru al Comitetului de Initiativa.In cadrul acestui eveniment, a avut loc lansarea oficiala a candidatilor organizatiei judetene PPU-sl Cluj la Primaria Cluj-Napoca, Consiliul local Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj, precum si la alte peste 25 de primarii si consilii locale din judetul Cluj.


Candidatul Partidului Puterii Umaniste - social liberal la Primaria Cluj-Napoca a fost desemnat Bruno Roschnafsky.


Lista candidatilor la Consiliul local Cluj-Napoca (primele 10 pozitii):


1.Serban Radulescu


2.Bruno Roschnafsky


3.Mihai Tritean


4.Fanica Moldovan


5.Cristian Bara


6.Ionut Iancu


7.Attila Varga


8.Alexandru Cucuiet


9.Nicolae Pop


10.Cristian Sauan


Lista candidatilor la Consiliul Judetean Cluj (primele 6 pozitii):


1.Serban Radulescu


2.Iosif Macarie


3.Gabriel Stetcu


4.Cristian Bara


5.Crinel Coman


6. Angelica Ciurtin


 


 

Galerie Foto

Lansare_candidatura_PPU_(2)
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1095 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027314 (s)

loading...