News Flash:
Prietena mea isi fotografia de fiecare data aragazul cand pleca de acasa, dar nu intelegeam de ce. Cand am aflat, am inceput sa fac si eu la fel A pus apa si lamaie in cuptorul cu microunde timp de 5 minute! Cand am aflat motivul… m-am dus repede sa tai o lamaie si sa fac la fel! Ce va face Meghan Markle dupa NUNTA! Decizia SOCANTA la care nimeni nu se astepta. Ce va spune Regina, care nu o are la suflet pe Ducesa de Sussex? Kate Middleton si Camilla Parker, priviri taioase in timpul ceremoniei religioase! Cand i-a murit sotia a crezut ca viata i s-a terminat, dar dupa inmormantare a plantat 6.000 de stejari. Abia peste 20 de ani oamenii au aflat motivul si au ramas cu gura cascata! Iubita lui Dorian Popa si-a batut joc de Meghan Markle: A umilit-o pentru alegerea in materie de rochie de mireasa si… s-a facut de ras! Ce-a putut sa zica: Erau in fata altarului, se casatoreau, cand cineva a aparut in biserica chiar in spatele lor. Invitatii ii faceau semne sa plece, dar cand mireasa a privit inapoi, a crezut ca nu vede bine! Ce i s-a intamplat in acea zi nu va uita toata viata O noua ipoteza in cazul tragediei de la Jibou. Ce s-a intamplat timp de doi ani pe sosea, in zona unde a avut loc teribilul accident S-a dus la bucatarie si si-a gasit nevasta pregatindu-i doua oua prajite pentru micul dejun. Barbatul a inceput sa tipe la ea, fara sa-nteleaga cu ce a gresit. Reactia barbatului a lasat-o fara replica pe femeie Situatie neasteptata! Printul Harry si Meghan Markle amana luna de miere!

Precizări cu privire la întalnirea organizată de Consiliul Judeţean Cluj pentru rezolvarea problemelor legate de Aeroportul Cluj în data de 20 noiembrie 2017

20 Noiembrie 2017
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Aeroportul International Avram Iancu Cluj 2

Urmare a întâlnirii conducerii Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A., organizată de conducerea Consiliului Judeţean Cluj în data de 20 noiembrie 2017 la sediul Consiliului Judeţean Cluj, împreună cu reprezentanţii organizaţiilor sindicale ale aeroportului şi ale Consiliului Judeţean, Aeroportul Cluj a propus următoarea ordine de zi pentru această întâlnire:

1. Analiza „Planului de dezvoltare a aeroportului pentru perioada 2017-2030” în vederea atingerii a 7 milioane de pasageri, plan înregistrat la Consiliul Judetean Cluj sub nr. 22388 din 31 iulie 2017.

2. Implementarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă la Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj”

3. Problema noului Turn de control la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A.

4. Extinderea Pistei de decolare-aterizare la 3400 m.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe a convocat conducerea Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. la această întâlnire publică, dar nu a dorit să se discute despre dezvoltarea aeroportului. Deşi prin adresa noastră nr. 8211/31.07.2017, înregistrată la Consiliul Judeţean Cluj sub nr. 22388/31.07.2017, s-a transmis Proiectul de dezvoltare a aeroportului pentru perioada 2017-2030, cu planul de dezvoltare de 7.000.000 pasageri, domnul Alin Tişe nu şi-a făcut timp din data de 31.07.2017 pentru acest proiect şi nici azi, în cadrul acestei întâlniri, nu a abordat acest subiect, ci a abătut atenţia spre alte teme care nu privesc viitorul şi dezvoltarea Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A.

 

Totodată, precizăm că Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. are un impact economic semnificativ în România, generând beneficii economice pentru întreaga regiune de peste 30 milioane de euro din PIB-ul naţional. Ca şi aport la creşterea economică, dezvoltarea şi extinderea activităţilor conexe transportului aerian asigură crearea de noi locuri de muncă, atât în mod direct în activităţile aeriene şi conexe acestora, cât şi în mod indirect prin impactul pe care transporturile aeriene îl au asupra altor sectoare ale economiei locale. Estimăm că în ultimii trei ani s-au creat în mod indirect peste 4.500 de locuri de muncă în regiune şi peste 2.000 de locuri de muncă în perimetrul Aeroportului Cluj.

 

De asemenea, toţi investitorii care aleg această regiune pentru dezvoltarea unor afaceri, sunt favorizaţi în mod direct de existenţa şi dezvoltarea Aeroportului Cluj. Prin urmare, toate investiţiile susţinute de-a lungul timpului de Consiliul Judeţean Cluj în infrastructura Aeroportului Cluj au favorizat dezvoltarea judeţului Cluj, a regiunii Transilvania şi a României.

 

Regretăm că în cadrul sedinţei de azi, în loc să se discute proiectele aeroportului, Preşedintele Alin Tişe a făcut o serie de afirmaţii jignitoare la adresa angajaţilor aeroportului, fără a se face propuneri concrete cerute imperativ de unii consilieri judeţeni pentru deblocarea situaţiei existente şi fără ca dezbaterile să privească dezvoltările viitoare ale Aeroportului Cluj.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aeroport cluj actiune protest consiliul judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1041 (s) | 32 queries | Mysql time :0.021866 (s)