Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, împreună cu Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”, organizează în baza acordului de practică de specialitate încheiat cu specializările ,,Istoria artei” și ,,Turism cultural” o serie de ghidaje în limba română.

Fundalul discuțiilor, a documentărilor și a aplicațiilor practice de pe parcursului stagiului îl va constitui ambianța spectaculoasă a expoziției „Gala UAD Fashion Design / 25 de ani”, care va face, în curând, obiectul unor prezentări ghidate interactive susținute de studenții practicanți, care își desfășoară stagiul obligatoriu de practică de specialitate la Muzeul de Artă Cluj-Napoca.

Acestea se vor desfășura în zilele de miercuri, 10 iulie, joi, 11 iulie, și vineri 12 iulie, cu începere de la orele 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 și 14.00, durata ghidajului fiind de 30-40 de minute.

Se plătește doar biletul de intrare în expoziție, fără taxa de ghidaj obișnuită, iar ghizii vor fi studenții-practicanți, coordonați de Alexandra Sârbu, istoric de artă.

coral