Bianca Dragusanu a reactionat la cateva ore dupa au aparut imagini in care sotul ei o agreseaza intr-o parcare de pe marginea lacului Herastrau. Fosta prezentatoare de la Kanal D a facut anuntul clar, iar apropiatii si fanii sai i-au transmis numeroase mesaje.

Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa ce a fost agresata de sotul sau

Filmarea in care a fost surprins episodul violent dintre Bianca Dragusanu si sotul sau a facut multa valva pe Internet, dar si in lumea mondena. Azi-noapte, in jurul orei 02:00, Bianca Dragusanu a urcat pe Instagram Stories o poza in care apare o rochie realizata in atelierul ei de croitorie in vitrina unui magazin din Cluj-Napoca. Fericita ca ale sale creatii se vand bine si in alte orase din tara, vedea a impartasit acest succes in mediul online. Faptul ca a ales sa nu mentioneze nimic despre trauma suferita i-a facut pe unii dintre internauti sa creada ca ea isi doreste sa uite cat mai repede acele clipe si ca nu isi doreste sa vorbeasca, deocamdata, despre acest subiect delicat.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau langa mine”. La acel moment, ea a fost inlocuita cu Andreea Mantea.

coral