Adriana Simionescu a fost eliminata de la ”Vocea Romaniei”, lucru care i-a dezamagit pe fani, dar si pe tatal sau.

Adrian Minune s-a filmat in timp ce se intorcea de la show-ul in care a cantat fiica lui. Artistul a fost sa o sustina pe Adriana. Din pacate, insa, tanara nu a mers mai departe in concurs. In ciuda dezamagirii sale, Adrian Minune a tinut sa le multumeasca celor patru antrenori pentru ca fiica sa a ajuns pana in semifinala.

”Dragii mei, va multumesc celor care au fost alaturi de Adriana mea si de mine, multumesc tuturor fanilor, multumesc tuturor celor care au votat. Multumesc Pro-ului pentru ca Adriana a ajuns in semifinale. Multumesc lui Chirila, Irina, lui Smiley si lui Brenciu, fratiorul meu. Asta este viata, viata merge mai departe”, a spus Adrian Minune in filmarea postata pe o retea de socializare.

A avut parte de aprecieri, insa, Adriana Simionescu a primit si un val de critici pe Internet.

„Il credeam pe Brenciu impartial dar m-am inselat”, ”Poate taticu’ fetei ii mai canta pe la vreo paranghelie, gratis”, ”Hai Horia, fugi la antene ca acolo smecheria chiar este la ea acasa”, ”Daca si urechea mea afoana a simtit falsurile… e grav”, ”Prea increzuta in comparatie cu prestatia si falseturile. Se vede deja finalista. Cat despre Brenciu si ceilalti antrenori sunt dezamagita de felul in care ii tin isonul”, sunt cateva dintre replici.

”Voce slaba! Urla! Nu interpreteaza!”, ”Se simte frustrarea si disperarea copilului caruia nu i se refuza niciodata nimic, nimic”, ”Aroganta si infumurata! Pacat de piesa. Nu i se potrivea deloc. Poate o balada sau o piesa balcanica o prindea…”, ”De toata jena, am ajuns sa promovam toate beizadelele, un mare minus pentru emisiune, pacat…”, au continuat comentariile si pe pagina oficiala a emisiunii de la Pro TV.

coral