Conform analizelor facute de anchetatorii de la INML, tatal Luizei nu ar fi tatal ei biologic.

Anchetatorii au aflat ca tatal Luizei Melencu nu este tatal ei biologic. Descoperirea a fost facuta dupa ce mostrele ADN prelevate de la mama si de la tatal Luizei Melenc au fost comparate cu ramasitele din padure, conform RTV. Rezultatul a fost comunicat mamei Luizei, dar ea refuza sa dea o proba noua.

Claudiu Melencu, tatal Luizei Melencu, a intrat in direct prin interventie telefonica intr-o emisiune de televiziune pentru a vorbi despre aceasta descoperire. Barbatul a declarat ca el a fost alaturi de sotia lui, Monica Melencu, pe toata perioada sarcinii si ca adolescenta este fiica lui biologica.

„Eu am luat fata de la spital, a crescut in casa la mine, fata aia este fata mea. Sotia mea a stat langa mine, i-a crescut burta langa mine, a nascut la spital la Caracal. Eu am venit, am luat copilul acasa… Acesti procurori sa-si vada de treaba lor! Fetele sunt duse peste hotare, sa nu mai vorbeasca de omucideri!", a spus Claudiu Melencu, tatal Luizei Melencu, intr-o emisiune de televiziune.

Cum a rectionat mama Luizei Melencu cand s-a aflat ca sotul ei nu ar fi tatal

„Asta suna a santaj din partea procurorilor. Eu am stat 20 de ani cu el si am doi copii. Daca eu stiu ca e tatal biologic al copilului, asta suna a santaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac", a declarat mama Luizei Melencu”, a declarat Monica Melencu.

 

coral