Nicolae Guta a avut prima reactie dupa criticile starnite de maneaua dedicata PSD, in care manelistul  ii indeamna pe romani sa „stampileze trandafirii“ la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara democratica!”. Mesajul sau a adunat peste 1.200 de comentarii, pe contul de socializare,  majoritatea critice sau ironice.

Nicolae Guta a lansat o piesa intitulata „Victorie PSD” in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc peste doua saptamani. Maneaua electorala a fost facuta „la comanda Partidului Social Democrat”, dupa cum este mentionat in descrierea videoclipului publicat pe canalul Youtube Manele TV.
Cum a ajuns Nicolae Guta sa dea dedicatii pentru PSD

Gheorghe Nicolae Laurian Notariu, impresarul cantaretului de manele, a precizat ca manelistul este un artist care canta pentru toata lumea si ca melodia nu a fost compusa la comanda PSD.

„Trebuie sa intelegeti ca Nicolae Guta este un artist care canta pentru toata lumea, din asta traieste, din asta isi intretine familia, atata tot. Nu obliga pe nimeni sa voteze cu cineva, el canta pentru toata lumea. Nu a facut-o din proprie initiativa, au fost niste discutii cu un prieten, care e simpatizant PSD, dar nu e membru PSD. Nu a venit niciodata PSD la el sa-i faca melodie. Guta nu tine partea niciunui partid, nu are nicio legatura cu vreun partid, e un artist care canta pentru toata lumea. Nicolae Guta e un simplu lautar, nu cred ca e o problema ca a facut aceasta melodie, dar fiecare are dreptul la o parere”, a declarat  impresarul lui Guta, potrivit Adevarul.

coral