Victor Slav a aflat miercuri ca este OUT de la Kanal D! Anuntul oficial a fost facut de reprezentantii postului TV, unde prezentatorul modera emisiunea “Vulturii de noapte” impreuna cu Giani Kirita si Catalin Cazacu.

La putin timp dupa decizia postului TV, Victor Slav a postat pe pagina sa de socializare un mesaj in care spune ca totul este in regula cu el. Mai mult, vedeta parasise Capitala si ajunsese cu treaba la Bacau. ”Un scurt popas in Bacau la ”Deja ma simt mult mai bine. Multumesc!”, a scris prezentatorul in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de doctor.

Emisiunea “Vulturii de noapte”, scoasa din grila de la Kanal D

Emisiunea “Vulturii de noapte”, moderata de Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu, si-a luat zborul din grila Kanal D. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie drastica este reprezentat de faptul ca late night show-ul n-a prins top 20 emisiuni de divertisment luna trecuta, relateaza paginademedia.ro. Emisiunea prezentata de fostul sot al Biancai Dragusanu si cei doi buni prieteni ai sai a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel national, dintre care 146.000 de oraseni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut in februarie o medie de 59.000 de privitori, conform sursei citata mai sus.

In perioada in care Giani Kirita a fost in Republica Dominicana, unde se filmeaza “Exatlon”, el a fost inlocuit de Bursucu alias Adrian Cristea. Va reamintim ca late night show-ul “Vulturii de noapte” a intrat in grila Kanal D in toamna anului trecut. Difuzata initial vinerea, emisiunea a fost mutata duminica.

Cei 3 “Vulturi de noapte” inlocuiti cu o emisiune prezentata de Jorge

Reprezentantii postului de televiziune i-au inlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o alta emisiune, “Super Potriveala”. Show-ul intra pe post din aceasta duminica, incepand cu ora 23.00. Emisiunea prezentata de Jorge a mai fost in grila Kanal D in toamna lui 2017, in prime-time. A fost scoasa din grila dupa rezultate slabe de audienta. Emisiunea a mai fost reluata apoi in aprilie 2018, in Saptamana Mare, in locul WowBiz.

coral