Daca in urma cu putin timp parea ca Oana Roman si Marius Elisei incearca sa-si repare casnicia, mai multe mesaje aparute in presa au rasturnat complet situatia! Vorbim despre cateva conversatii pe care sotul Oanei Roman le-a purtat cu transsexualul Delia Rexha. Acum a venit si mult asteptata reactie a Oanei Roman!

Dupa ce transsexualul cu care Marius Elisei a schimbat mai multe cuvinte picante in mediul online a oferit noi dezvaluiri, in direct, la "Agentia VIP", Cristi Brancu a facut anuntul bomba!

Moderatorul emisiunii de la Antena Stars le-a spus telespectatorilor ca a contactat-o pe Oana Roman in contextul acestui scandal si, pare-se ca vedeta vrea sa stea departe de tot! Cristi Brancu a precizat ca Oana Roman nu vrea sa faca declaratii publice.

Mai mult, a spus prezentatorul, pentru ea acest scandal nu este un subiect. "Dezamagirea este atat de mare incat nu vrea sa se implice emotional", a completat Cristi Brancu.

Cum se apara Marius Elisei

In acest scandal, Marius Elisei spune ca este vorba de o conversatie mai veche pe care a purtat-o cu Delia Rexha cand, cel mai probabil, se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

„E real, ma rog, nu stiu. Probabil ca este o discutie mai veche si eram cu siguranta… nu-mi regasesc textul, adica nu sunt eu acolo, dar cert e ca, cu siguranta am fost intr-o stare mai avansata de ebrietate si imi ardea de glume, de show”, ne-a declarat Marius Elisei.

coral