News Flash:

Primaria anunta tombole cu premii, in cadrul Zilelor Reciclarii care au loc la Cluj

11 Noiembrie 2015
931 Vizualizari | 3 Comentarii
Reciclare
In perioada 7 - 15 noiembrie, ECOTIC organizeaza cu sprijinul Primariei Cluj-Napoca, APM Cluj, Dedeman, Rosal Cluj si al Asociatiei Recolamp, o noua campanie de constientizare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si a becurilor si neoanelor arse, denumita "Zilele Reciclarii in orasul Cluj-Napoca!". Campania face parte din seria de 30 de campanii locale ce sunt desfasurate la nivel national si sunt intitulate generic "Zilele Reciclarii in orasul tau!". Aceste campanii fac parte din proiectul "Caravana ECOTIC", proiect dezvoltat de catre Asociatia ECOTIC prin contributia instrumentului LIFE+ al Uniunii Europene.

Prin implementarea acestei campanii, ECOTIC isi propune sa contribuie la reducerea riscului schimbarilor climatice prin cresterea nivelului de constientizare cu privire la reciclarea Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE).

In cele 9 zile de campanie (7 - 15 noiembrie), locuitorii orasului Cluj-Napoca vor putea vizita Caravana ECOTIC, o expozitie mobila, pe 4 roti, a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Caravana ECOTIC va fi amplasata in perioada 7 - 11 noiembrie pe Bdul Eroilor (in proximitatea Monumentului Memorandistilor) si in perioada 12 - 15 noiembrie in Parcul Primaverii si va fi deschisa in intervalul orar 10:00 - 18:00. 

In cadrul acestei campanii vor fi organizate patru tombole: doua tombole dedicate deseurilor de echipamente electrice si electronice si doua tombole dedicate becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat se ofera un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombolele dedicate DEEE vor avea ca premii cate 3 tablete oferite de catre Dedeman (in total 6), iar tombolele dedicate becurilor si neoanelor, cate o tableta Samsung oferita de catre Recolamp (in total 2).

Parte din proiectul „Caravana ECOTIC" este si programul dedicat scolilor, „Zilele ECO in Scoala ta!". In cadrul acestui program au fost vizitate 130 scoli din Bucuresti, Slatina, Alexandria, Giurgiu, Targoviste, Ploiesti, Brasov, Adjud, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Radauti, Dorohoi, Botosani, Iasi, Vaslui, Barlad, Focsani, Braila, Galati, Buzau, Targoviste, Sibiu, Sighisoara si Targu Mures urmand ca pana in iunie 2016 sa se atinga un numar de peste 200 de scoli la nivel national.

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ecotic deee
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Vasile  | #17442
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email enachevasile77@yahoo.com
sorin  | #17443
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: sorin_sd@yahoo.com
carmen  | #17470
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: carmpet2005@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 22 queries | Mysql time :0.041461 (s)