News Flash:

Primaria Turda da startul licitatie pentru inchirierea unui imobil cu destinatie de internat. Vezi care sunt conditiile pentru participare

28 Mai 2015
827 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7581 RON (0.0000)
USD: 4.2739 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
primaria turda
Primaria Municipiul Turda  cu sediul in Turda, str. Pta 1 Decembrie 1918, nr. 28 , face cunoscut ca in ziua de 10.06.2015 , ora 13.00, in sala de protocol va avea loc licitatia publica pentru inchirierea  unui  imobil - 6 sali internat  scolar- liceul teoretic Liviu Rebreanu Turda

1. Denumirea imobilului, caracteristici principale: Imobilul obiect al inchirierii  are o suprafata utila totala de 269,64 mp, este situat in intravilanul municipiului Turda, str. Tineretului , nr. 6, aflat la parterul fostului internat scolar al Liceului  Teoretic Liviu Rebreanu . Spatiul se inchiriaza  cu destinatia de activitati cultural educative - gradinita de copii , in vederea valorificarii din punct de vedere economic si atragerii de fonduri la bugetul local.Imobilul este proprietatea publica a Municipiului Turda.

2. In vederea participarii  la licitatie  ofertantii  vor achizitiona documentatia de participare la licitatie  achitand contravaloarea acesteia , in cuantrum de 100 lei la casieria centrala sau ghiseele Directiei Impozite si Taxe din cadrul Primariei Mun. Turda .

3. Ofertantii vor depune  pana la data de 09.06.2015  inclusiv,  ora 15.00   urmatoarele acte:

- oferta-angajament ferm   care trebuie sa contina informatii privind ofertantul  si anexa nr. 1 la oferta angajament;

-declaratie de participare la licitatie semnata de ofertant;

- copie dupa B.I. sau C.I./ copie certificat de inmatriculare eliberat de REgistrul Comertului

-copie dupa actul constitutiv , inclusiv de pe toate actele aditionale  relevante , pentru persoanele juridice.

-certificat fiscal/ cazier fiscal emis de catre Administratia Financiara a Mun. Turda

-certificat fiscal emis de Directia Impozite si Taxe a Mun. Turda care sa ateste  lipsa datoriilor fata de bugetul local al Municipiului Turda;

- dovada constituirii  garantiei de participare la licitatie ( xerocopii dupa chitantele eliberate de  casieria Directiei  Impozite si Taxe a Municipiului Turda, sau O.P.)

-dovada achitarii caietului de sarcini si a taxei de participare la licitatie (xerocopii dupa chitantele eliberate de  casieria Directiei  Impozite si Taxe a Municipiului Turda, sau O.P)

  -Declaratie pe proprie raspundere a reprezentantului legal al societatii ca nu se afla in reorganizare judiciara sau in faliment;

 4. Documentele enumerate se vor depune intr-un plic inchis,format A4 pe care  se va indica licitatia  publica deschisa pentru care  este depusa oferta si numele ofertantului

5. Plicul format A4 va contine si un plic format B5  pe care se va inscrie  numele sau denumirea ofertantului , precum si domiciliul sau sediul acestuia dupa caz. Plicul B5 va contine oferta financiara propriu zisa.

6. Eventualele oferte depuse dupa data de 09.06.2015 ora 15.00  sunt excluse de la licitatie.

7. Ofertantul poate fi reprezentat  si prin alte persoane  imputernicite in baza  unei procuri autentificate la notarul public , care se va anexa la dosar .

8. Pretul minim de pornire al licitatiei , stabilit conform  caietului de sarcini este de  0,66 lei/mp/luna  .

9.Pretul de vanzare adjudecat  va fi cel putin  egal cu cel inscris  la pct 8  si se va achita in rate lunare egale, timp de 5 ani  de la data intocmirii contractului de inchiriere. La  inceputul anului calendaristic , suma ramasa de plata  se va  indexa cu indicele de inflatie.

10. Formularele tipizate in vederea intocmirii dosarului de participare la licitatie si clarificari se   pot obtine de la Serviciul  Evidenta Patrimoniu si GIS  din cadrul Primariei Mun. Turda, str. Pta 1 Decembrie 1918, nr. 28, cam 46.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

licitatia public inchirierea imobil ofertantii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.052964 (s)