News Flash:

Primaria Turda, partenera la evenimentul de business Skill UP Conferences". Vezi cand va avea loc si cine sunt speakerii

10 Noiembrie 2015
656 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Turda
Primaria Municipiului Turda este partener al Noa Business Academy si WebBits, in organizarea unei conferinte pentru oamenii de afaceri. Evenimentul se va desfasura sub genericul „Skill UP Conferences" in data de 20.11.2015, la Restaurantul Sarea in bucate.

Ideea evenimentului este de a oferi oamenilor de afaceri din zona noastra oportunitatea de informare si un mediu propice pentru networking. Vorbitorii care vor fi prezenti si-au propus sa aduca in atentia celor interesati conceptul de business calitativ, bazat pe experienta!

Dezvoltarea economica a fost intotdeauna prioritara in viziunea administratiei turdene. Toate proiectele si programele derulate la nivel local au fost menite sa sustina dezvoltarea economica prin crearea unui mediu de afaceri favorabil si prin stimularea crearii de locuri de munca. Credem ca acest eveniment este util mediului de afaceri turdean si ii invitam pe toti sa participe.

Speakerii evenimentului sunt unii dintre cei mai buni din Romania:

1. Lorand Soares Szasz - unul dintre cei mai apreciati traineri, speakeri si antreprenori romani la ora actuala. A fost desemnat de 2 ori consecutiv cel mai bun speaker din Romania la Business Days si este autorul a 3 carti despre afaceri: "De la gradinar la Business Coach", ''Graunte pentru Succes'' si "Primii 12 ani in propria afacere".

2. Ciprian Soleriu - Ciprian a facut pasul decisiv spre antreprenoriatul online dupa o cariera de 10 ani in mediul bancar, unde a fost director regional de vanzari peste jumatate de tara. Se foloseste de experienta lui de vanzari si management pentru a ajuta alti antreprenori sa vanda mai mult online.

3. Dan Nicoschi - reprezentant al Companiei de Consultanta Financiara Transilvania (CCTF).

4. Marian Hoza - Unul dintre membrii fondatori si presedintele organizatiei Beard Brothers, probabil cea mai non-conformista organizatie din Romania, Cornel a dezvoltat si propria firma de design grafic si web.

5. Bogdan Babalau-Maghiar - cu o experienta de peste 6 ani in networking, Bogdan este Manager de Dezvoltare al BizzClub, cel mai mare club de afaceri bazat pe networking si educatie din Romania.

Parteneri locali ai NOA Business Academy si Webbits, alaturi de Primaria Municipiului Turda, sunt si urmatoarele institutii si organizatii: Couching4You, BizzClub, SC Turda Salina Durgau SA, Restaurantul Sarea in Bucate, Grupul Turda 9, Clubul Rotary Turda, si Fundatia Doriana Turda.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

webbits
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 23 queries | Mysql time :0.046257 (s)