News Flash:

Primaria Turda supune dezbaterii publice plafonul minim pana la care se afiseaza pe internet obligatiile fiscale ale contribuabililor

24 Februarie 2016
651 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Turda
Reprezentantii municipalitatii turdene anunta faptul ca, in temeiul dispozitiilor art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, supune dezbaterii publice Proiectul de hotarare cu caracter normativ "referitor la stabilirea plafonului minim pana la care se afiseaza pe pagina de internet proprie obligatiile fiscale restante ale debitorilor persoane fizice si juridice."

Pe site-ul Primariei Municipiului Turda la sectiunea Comunicate si Anunturi apare: proiectul de hotarare, raportul de specialitate si expunerea de motive privind acest proiect.

Pe aceasta cale ii informam pe toti cei interesati de faptul ca pot trimite in scris, in termenul legal, propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind acest proiect supus dezbaterii publice, pana la data de 11.03.2016.

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare la proiectul de hotarare cu caracter normativ supus dezbaterii publice se pot depune in scris la registratura institutiei, sau pe adresa de e-mail impoziteturda•yahoo.com.

Vezi aici proiectul privind dezbaterea publica initiat de catre Primaria Turda

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

primaria turda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.054521 (s)