Horia Sulea, primarul comunei clujene Florești, a transmis un mesaj de solidaritate către comunitate, în aceste momente grele pentru toată lumea.

„Dragii mei dragi,
Pentru majoritatea dintre noi e o zi tihnită de duminică. Pentru alții însă e o zi intensă de muncă. Astăzi, haideți să trimitem cel puțin un gând bun, medicilor și asistentelor, polițiștilor, militarilor, jamdarmilor aflați în aceste clipe grele la datorie pentru noi!
Și dincolo de aceste categorii profesionale, de oameni aflați zilele acestea în linia întâi a luptei, să nu uităm pe mulți alții aflați la datorie. Oameni fără de care viața noastră ar fi de neconceput: vânzătoarele de la magazine, farmacistele, transportatorii, muncitorii din depozite, da! gunoierii, muncitorii de la întreținere stradală…
Cu unii dintre cei amintiți mai sus, să sperăm, nu vom interacționa. Cu alții însă interacționăm însă atât de des…
Haideți să fim o comunitate unită și responsabilă, care știe să ofere respect! Să acționăm ca un tot unitar, lăsând la o parte în această perioadă gândurile neproductive. Avem atâția semeni care au nevoie de ajutorul nostru! Cel puțin un gând bun, un semn de respect, un zâmbet, o vorbă bună, le putem transmite! Le suntem datori!”, arată Horia Sulea pe contul personal de Facebook.

coral