Roxana Dobre, partenera de viata a lui Florin Salam, a explicat ce se intampla cu manelistul si cum a ajuns sa fie filmat in metrou in ipostaze ingrijoratoare.

Frumoasa Roxana Dobre a dezvaluit ca Florin Salam are un obicei de la care nu abdica atunci cand se intoarce din strainatate de la concertele pe care le sustine acolo.

Imaginile in care a fost surprins Florin Salam au provocat, in prima faza, ingrijorare in sufletul fanilor manelistului. Vizibil obosit, imbracat intr-un trening, cu o geaca sport pe el si un tricou alb, Florin Salam parea pus in dificultate de circulatia rapida a metroului. Tinandu-se cu ambele maini de o bara, cu un picior sprijinit de peretele vagonului de tren, Florin Salam, extrem de rosu la fata, privea fara tinta la ceilalti calatori in timp ce se indrepta spre statia Tineretului.

Cu toate acestea, ne-a explicat Roxana Dobre, totul este in perfecta ordine cu artistul. "Nu are rabdare sa mai astepte sa vina masina dupa el, la aeroport, ca sa ajunga acasa. De fiecare data se grabeste sa ajunga la metrou ca sa nu mai piarda timp in trafic. Asa ca urca in metrou si vine acasa. Nu inteleg de ce e lumea atat de mirata si de ingrijorata ca merge el cu metroul. Noi facem adeseori asta, dar de fiecare data incercam sa fim cat mai discreti, nu simtim nevoia sa ne expunem. Suntem oameni normali, facem lucruri normale”, a spus Roxana Dobre.

Mai mult decat atat, chiar daca Florin Salam este, cu siguranta, unul dintre cei mai bogati manelisti de la noi, succesul lui fiind indiscutabil in momentul in care urca pe scena, iar banii celor care il asculta se ”inghesuie” sa ajunga in buzunarele lui, Roxana Dobre sustine ca ei duc o viata ca orice alta familie. ”Florin se grabea sa ajunga acasa, la noi, la mine si la copiii nostri. Nu este bolnav, este sanatos, era doar obosit. Se mai intampla sa fie si el obosit, mai ales cand se intoarce din strainatate, atunci cand canta mult. Initial chiar m-am speriat cand am auzit de imaginile acelea, dar stiu ca este bine, mai ales ca am vorbit despre asta cu el…”, a mai spus Roxana Dobre.

In alta ordine de idei, recunoaste Roxana Dobre, viata alaturi de Florin Salam este mai buna ca niciodata acum. ”Inca ne revenim dupa petrecerea de botez de saptamana trecuta. Important este ca sunt copiii nostri bine, ca noi ne intelegem si ne iubim. Restul, ce spune lumea, nu prea conteaza. Si, oricum, zic eu, nu este tocmai frumos sa nu lasi omul sa respire nici macar in metrou”, a mai spus frumoasa Roxana Dobre.

Roxana Dobre si Florin Salam, relatie zbuciumata

Relatia dintre Florin Salam si Roxana Dobre nu a fost tot timpul una in care sa fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute in showbiz-ul romanesc, dar, de fiecare data, Florin si Roxana au reusit sa treaca peste ele, iar acum, de ceva vreme, relatia lor pare sa fie doar ”lapte si miere”. ”Toata lumea vrea sa o indeparteze de mine, dar nu o sa reuseasca. Eu, in primul rand, o iubesc. Orice persoana pe care o tin langa mine, eu – ca lider, pentru ca eu sunt lider, eu daca spun ceva, inseamna ca il locul acela sunt lider – nu imi tin niciodata persoane langa mine pe care nu le iubesc. Eu, daca o tin pe Roxana, o tin ca o iubesc, Roxana imi apartine, e viata mea, e mama copiilor mei, e frumusetea mea”, spunea artistul care, de curand, a anuntat-o ca isi mai doreste un copil de la ea.

 
Florin Salam mai vrea un baiat

Din casnicia cu Fanica (femeia care a incetat din viata in 2009), Florin Salam are o fiica, Betty, care-i calca pe urme, dar care si-a ales muzica pop ca referinta, si un baiat, Dani, artist, la randul lui, de manele. Din relatia cu Roxana Dobre, inceputa in anul 2014, Florin Salam are trei copii, doua fete si, cateva luni, un baietel. Mai mult decat atat, Florin isi doreste sa ”egaleze” scorul dintre baieti si fete, asa ca vrea ca Roxana sa nasca inca un baietel, sa fie cat mai multi in casa. ”Florin ar vrea, daca ar putea, inca zece copii, dar Roxana abia l-a linistit. I-a spus ca ii este si ei greu, ca sarcina este foarte solicitanta, mai ales daca este ca ultima, in care s-a simtit rau luni la randul”, ne-a mai spus, in exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam. coral