Viorica si Cristinel Dancila sunt casatoriti de 36 de ani, avand un mariaj ”sudat” care a rezistat tuturor provocarilor destinului. Cei doi au un baiat, Victor Florin, si au acceptat sa vorbeasca – intr-un interviu realizat de Florentina Fantanaru – despre inceputurile casniciei.

Cristinel Dancila a marturisit ca a cunoscut-o pe Viorica atunci cand aceasta era ”fata de oras” si a avut emotii mari in ceea ce priveste posibilitatea ca aleasa inimii sale sa se acomodeze cu viata de la tara. A prezentat-o parintilor, a dus-o cu caruta de la gara, dupa ce a asteptat-o sa vina cu trenul, iar povestea sentimentala a mers mai departe.  Cei care au urmarit prima parte a interviului sotilor Dancila au putut observa ca acestia au o casa mobilata cu gust, iar intr-unul dintre colturile camerei unde a fost luat interviul poate fi observata, daca privesti cu atentie, partea stanga-jos a unui televizor cu diagonala impresionanta. Camera este mobilata cu bun-gust, semn ca sotii Dancila sunt foarte atenti cu mediul in care locuiesc si unde se relaxeaza dupa revin de la munca.

„Am filmat acasa la familia Dancila. Este primul interviu in care apare dl.Dancila, un interviu in care am aflat ce a fost in sufletul lui cand sotia i-a fost jignita. Sunt impreuna de 36 de ani, stiu sa infrunte greutatile, stiu sa se sprijine si sa se incurajeze reciproc”, a scris Florentina Fantanaru, cea care a realizat interviul cu sotii Dancila, pe pagina sa de socializare. In ceea ce priveste averea detinuta de sotii Dancila, liderul PSD a declarat, in timpul unei conferinte de presa, ca totul poate fi demonstrat cu acte. „Totul se poate justifica din declaratia de avere. Am fost 9 ani europarlamentar, sotul meu din 1999 este director in cadrul unei companii mari, iar in acel an am inceput constructia unei case, care nici acum nu este finalizata. Una din locuinte este din partea mamei mele, care a decedat. O alta locuinta este tot de la parintii mei. Mai este o casa a socrilor mei, o casa de tara, una modesta”, a spus Viorica Dancila.

 

coral