News Flash:

Primul sector de 7 km din drumul Rachitele-Prislop-Ic Ponor, asfaltat pe ambele sensuri. Lucrarile au fost incetinite de vremea proasta

30 August 2015
615 Vizualizari | 0 Comentarii
Ic Ponor
Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat a Judetului (RAADPP) Cluj , entitate subordonata Consiliului Judetean Cluj,  anunta continuarea actiunilor de verificare a stadiului lucrarilor la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele - Prislop - Ic Ponor".

La 27 august 2015, Asocierea Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA - SC Cridov SRL efectua lucrari de reprofilare a drumului cu material pietros pe mai multe tronsoane de drum si de asternere a primului strat de asfalt (binder cu o grosime de 6 centimetri).Pe sectorul de drum judetean desemnat spre executie societatii Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA (aproximativ 14 kilometri) s-a turnat primul strat de covor asfaltic pe o lungime de 7,6 kilometri, pe ambele sensuri de circulatie.


Pe sectorul de drum judetean desemnat spre executie societatii SC Cridov SRL (aproximativ 6 kilometri), la data de 10 august 2015 erau executate lucrari de asternere a primul strat de asfalt pe o lungime de 4 kilometri, pe ambele sensuri de circulatie. In saptamana 17-23 august, ritmul lucrarilor a fost afectat de conditiile meteorologice nefavorabile.


 

Galerie Foto

Ic_Ponor_2
raadpp cluj drum judetean
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1001 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023602 (s)

loading...