Crezi că s-au încheiat reducerile de Black Weekend și nu ai apucat să profiți de ele? Nu-ți face probleme! La Iulius Mall Cluj găsești și în acest sfârșit de săptămână reduceri de până la 80% la îmbrăcăminte, încălțăminte, articole sportive și pentru copii, accesorii, produse cosmetice, dar și cadouri.

Bucură-te de shopping în magazinele din Iulius Mall, care te așteaptă cu piese în tendințe, la prețuri atractive. Descoperă reducerile de până la 70% la Veronesse și pe cele de până la 50% în locațiile Bata, Mathilde și Zamir. La Motivi ai -20% la toate produsele, iar Terranova, Camaïeu, Lee Cooper, Bigotti, Seroussi și Laceworld ți-au pregătit oferte promoționale. Dacă ești mereu în mișcare, nu trebuie să ratezi prețurile mai mici cu până la 60% de la Under Armour. Nu uita de pantofi! Pe cei mai trendy îi găsești cu până la -50% la IL PASSO și Tezyo.

Accesoriile ideale, la prețuri tentante, te așteaptă în magazinul Millefiori, unde ai discount de până la 80%, în timp ce la Sabrini și Splend’or ai prețuri reduse cu până la –60%. La Swarovski te bucuri de –45% la produsele selectate, iar la Meli Melo te bucuri de reduceri de 30%.

Doamnele și domnișoarele nu trebuie să rateze ofertele de până la -80% la Xpert Beauty, cele de până la -70% la GNC Live Well și promoțiile de la Yves Rocher, Profihairshop, Gerovital, Elmafarm.

Te gândești să cumperi și un cadou pentru cei dragi? Profită de propunerile pregătite de Kitchen Shop, unde ai articole reduse cu până la 76%, dar și pe cele de la Cărturești și Diverta, pentru pasionații de lectură. Și copiilor le poți lua în dar produse la ofertă, de la Coccodrillo și Deluka.

Promoții te așteaptă și în restaurantele Dashi Noodle & Rice Bar, Freschissima, Wasabi Running Sushi, dar și la Ted’s Coffee.

Accesează catalogul online și consultă toate reducerile disponibile în magazinele Iulius Mall Cluj!

coral