Printul Harry si Meghan Markle nu trec printr-o perioada foarte fericita a vietii lor. Meghan este atacata din toate directiile, chiar unchiul sau fiind cel care intretine atmosfera tensionata, iar toate problemele din ultima vreme isi pun o amprenta negativa asupra cuplului regal.

S-a speculat asupra faptului ca Printul Harry si Meghan Markle ar dori sa plece din tara, Meghan fiind cea care insista, din acest punct de vedere, numai ca exista o problema. Casa Regala nu este de acord cu acest ”royal exit” si se discuta deja despre un posibil divort. Mai mult, declaratiile din ultima vreme facute de Meghan Markle dau serios de gandit celor care urmaresc tot acest scenariu regal care ridica multe semne de intrebare. „Nu este de ajuns sa supravietuiesti. Trebuie sa fii si fericita”, a declarat Meghan.

O astfel de declaratie nu face altceva decat sa alimenteze zvonurile conform carora ne aflam in pragul unei despartiri, iar o sursa ”regala” a transmis – pentru The Sun – ca plecarea in America a cuplului ar fi o varianta ”de rezerva”, insa una extrem de serioasa, avand in vedere ca Meghan nu a reusit – cel putin pana acum – sa se adapteze.

”S-ar putea zice ca e putin imatura”

Unchiul lui Meghan nu are retineri in a spune ca nepoata sa este ”o primadona” care a intors spatele familiei, etichetand-o drept ”razgaiata” si afirmand ca pana si relatia acestia cu propriul tata se afla ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerata o realitate dureroasa, insa Meghan – cel putin pana acum – prefera sa nu raspunda acestor acuzatii venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciata, o primadona care ne-a intors spatele. Nu inteleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viata ei, ar fi fost atat de frumos. Tatal sau, Tom, a petrecut cu ea mult timp fata de alti copii, i-a fost mereu alaturi in tot ceea ce a intreprins. A fost razgaiata, iata de ce comportamentul sau de acum, atat de increzut. Poate ii poarta ranchiuna din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep dupa felul in care se raporteaza la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legandu-ma de acest aspect, s-ar putea zice ca e putin imatura”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.

coral