Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate si urmarite prezentatoare de stiri din Romania. Potrivit postarilor de pe retelele de socializare, vedeta este foarte activa si participa la diverse evenimente si petreceri, insa, pe sticla, este fidela doar jurnalului de stiri pe care il prezinta.

Surpriza vine direct de la Pro TV, care a facut anuntul oficial, ca Andreea Esca va aparea la TV, la quiz show-ul “Pe bune?!”, alaturi de alte vedete. Emisiunea prezentata de Andi Moisescu, cu Natanticu si Costi Dita pe post de capitani pentru cele doua echipe, va fi difuzata incepand de luni, 25 februarie, de la ora 22:30. Cosmin Natanticu si Costi Dita ii vor avea ca invitati in noul sezon pe Andreea Esca, Irina Rimes, Monica Barladeanu, Cabral, Dragos Bucur, Lora sau Grasu XXL.

„Impreuna cu conferentiarii mei, Costi Dita si Cosmin Natanticu, sunt gata sa redeschid un nou sezon de comunicari stiitifice despre viata, dar mai ales despre aspectele ei nebanuite. Cu ajutorul unor invitati alesi pe masura neasteptatului din fiecare editie in parte, vom incerca sa va surpindem, din nou, mai ceva decat celebrele studii ale cercetatorilor britanici. In fiecare luni, de la 22:30.”, a declarat Andi Moisescu.

Andreea Esca a vorbit despre retragerea din televiziune

Andreea Esca realizeaza si emisiunea ‘La radio cu Andreea Esca’, de la Europa FM si conduce si o revista de lifestyle feminin. Multi insa se intreaba daca la un moment dat a incoltit in mintea prezentatoarei TV ideea de a renunta la aparitiile pe sticla.

„La asta cu renuntatul este o chestie la care ma mai gandesc din cand in cand si imi aduc aminte ca un prieten mi-a spus intr-o zi: <Stii care e problema ta? Nu stii verbul a abandona>. Si probabil chiar e o problema – ea poate parea ca o calitate, dar sa stii ca poate fi foarte bine o problema. Nu sunt in stare. Desi, am foarte multe lucruri si cateodata ma gandesc: Poate ar trebui sa mai tai din ele, sa mai renunt la ceva», nu sunt in stare tocmai pentru ca, ajungem la inceputul discutiei noastre, le fac din placere. Stii ca daca as face ceva… uite, sa zicem: , as zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru ca o sa raman cu asta», dar nu e despre asta! Adica nu este despre asta!

Si atunci nu stiu ce sa iti spun. Sigur ca televiziunea ramane prima mea dragoste. Adica, in momentul asta, ca sa iti raspund totusi la intrebarea ta, as renunta la online. Nu as renunta inca la televiziune, chiar daca tu o sa imi spui: E tot despre a iubi. Adica da, si daca este pe moarte, ce, nu mai stai langa un om, pentru ca este pe moarte, daca il iubesti?!

Asa o sa stau si eu in televiziune, pana o sa moara. Daca o sa moara, o sa moara cu mine acolo. Adica nu mi se pare fair sa o abandonez acum, la greu! Asa cum nu mi s-a parut fair sa abandonez print-ul. Deci, cand am plecat din print catre online, am zis: Asta e, trebuie sa mergem, sa nu stiu ce, dupa care am dat drumul site-ului, dupa care, mi-am dat seama dupa cateva luni ca: Nu, nu e ok, eu nu pot sa las print-ul sa moara», pentru ca mie imi place. Eu iubesc revistele, sa simt cum miroase hartia, sa dau pagina, sa vad pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a declarat Andreea Esca intr-un interviu pentru evz.ro.

coral