Din cauza crizei provocata de coronavirus, toate emisiunile au de suferit, iar reprezentantii postului Pro Tv, au anuntat ca show-ul Romanii au Talent, va fi intrerupta o perioada.

Emisiunea Romanii au Talent intrerupta

Reprezentantii emisiunii Romanii au Talent, difuzata pe Pro Tv, au anuntat ca show-ul va lua o pauza din cauza crizei produsa de coronavirus.

Dar, juratii Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre, Florin Calinescu si cei doi moderatori, Smiley si Pavel Bartos vor fi mult mai activi in mediul online.

Vedetele de la Romanii au Talent sunt izolate in casa alaturi de familiile lor. Pavel Bartos a fost nevoit sa isi anuleze mai multe spectacole si filmari pentru luna in curs.

Nici dansatorul Mihai Petre nu a fost ferit de situatia actuala. Acesta si-a inchis temporar sala de dans si concursurile. Dar cu toate astea, vedetele continua sa-si pastreze optimismul si se bucura de momentele petrecute alaturi de familiile lor.

„De pe 11 martie suntem acasa si ne bucuram de timpul petrecut impreuna. Avem norocul de o curte mica si iesim doar acolo. Avem multe activitati impreuna – de la bowling cu sticle cu apa numerotate si pana la exercitii fizice, lansam provocari diferite. Suntem foarte activi.”, a sustinut Mihai Petre.

La randul ei, Andra si Catalin Maruta se afla in autoizolare cu cei doi copii ai sai, David si Eva.

PRO Tv a luat masurile de siguranta pentru singuranta tuturor angajatilor sai, si a anuntat intreruperea emisunii Romanii au Talent.

Asadar, telespectatorii au fost informati ca a fost modificata grila de programe a postului si au fost intrerupte unele show-uri.

Pro Tv a anuntat ca pentru difuzarea anumitor emisiuni este necesara implicare multor angajati, iar acest lucru inseamna expunerea in fata noului virus. De aceea, programul a ale sa intrerupa filmarile din aceasta perioada.

Asadar, in locul show-ului de talente vor fi difuzate serialele Vlad si Las Fierbinti, si emisiunile Ce spun Romanii, Pe bune?, Masked Singer Romania.

Romanii au Talent au inregistrat editii inca dinantea crizei de coronavirus, iar cand se vor sfarsi, in locul acesteia vor fi difuzate seriale si emisiuni. coral