News Flash:

Probleme noi pentru Anna Horvath, viceprimarul Clujului. ANI a gasit-o in conflict de interese si a sesizat DNA-ul

1 Martie 2017
907 Vizualizari | 0 Comentarii
Anna Horvath

Anna Horvath, viceprimarul Clujului, a fost gasita in coflict de interese administrativ si penal, motiv pentru care Agentia de Integritate a sesizat DNA cu privire la acest aspect. Horvath este acuzata de ANI de incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa si de posibila savarsirea a infractiunii de conflict de interese in materie penala . Agentia Nationala de Integritate a sesizat DNA.

Potrivit ANI, in perioada exercitarii mandatului de viceprimar 2012 - 2016, aceasta a participat la sedinta Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, in cadrul careia a fost adoptata o Hotarare prin care s-a dispus alocarea sumei de 90.000 de lei catre Asociatia Claudiopolis - Asociatia pentru Dezvoltarea Comunitatii, in cadrul careia Anna Horvath detine calitatea de presedinte, si alocarea sumei de 30.000 de lei Universitatii Sapientia din partea careia persoana evaluata a beneficiat de foloase prin intermediul contractelor incheiate in calitate de cadru didactic.

ANI a aratat ca Anna Horvath a incalcat legislatia privind conflictul de interese atat in materie administrativa, cat si in materie penala.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Directia Nationala Anticoruptie Cluj, in vederea verificarii indiciilor privind savarsirea de catre Anna Horvath a infractiunii de conflict de interese, arata Pagina de Transilvania. Anna Horvath a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza in acest caz.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anna horvath ani dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.033458 (s)